Efficiente en nauwkeurige data verzameling van uw zendingen

Pakket dimensioneer oplossigen

Met de producten van Parcel Metrics registreert u de barcode, afmetingen en gewicht van pakketten en pallets. Hiermee kunt u de omzet beschermen, het vrachtvervoer en/of het masterdata- en SKU-beheer optimaliseren.  De gegevens van pakketdimensioneringsoplossingen worden beschikbaar gesteld aan een backend-applicatie via een RESTful API en/of bestanden in verschillende formaten, zoals CSV, JSON en XML.

Parcel Dimensioning Systems kan de exacte afmetingen van inkomende pakketten en palletladingen meten. Dit resulteert in magazijnen die de opslagruimte die elk pakket nodig heeft, optimaliseren. Verhoogt ook de efficiëntie door een efficiënter gebruik van de beschikbare opslagruimte mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat er geen waardevol onroerend goed wordt verspild.

Door gebruik te maken van de gegevens van Parcel Dimensioning Systems kunnen magazijnbeheerders pakketten zo ordenen dat de pickers minder tijd nodig hebben om toegang te krijgen tot een bepaald pakket.

Parcel Dimensioning Systems kan de exacte afmetingen van uitgaande pakketten en palletladingen meten, waardoor verladers de verzendgegevens die elk item nodig heeft, kunnen optimaliseren. Dit verhoogt de efficiëntie van LTL-transporten en zorgt ervoor dat er geen terugvorderingen en nabetalingen plaatsvinden.

Dit alles verhoogt de productiviteit en verbetert de operationele efficiëntie.

 

 

 

 

 

 

Contact

Wilt u meer weten over wat Parcel Metrics voor uw bedrijfssituatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.