Voorraadbeheer IT systemen

Een voorraadbeheersysteem (of voorraadsysteem) is het proces waarmee u uw goederen gedurende uw gehele toeleveringsketen volgt, van inkoop tot productie tot eindverkoop. Het bepaalt hoe u voorraadbeheer voor uw bedrijf aanpakt.

Ons ParcelMetrics-softwaresysteem is een ideaal hulpmiddel om SKU-informatie vast te leggen in uw productie- en magazijnfaciliteiten.

Eeuwig voorraadbeheer

Veel mensen hoorden dat eeuwigdurend voorraadbeheer een continu voorraadsysteem is. In dit systeem kan een bedrijf de verkochte en opgeslagen voorraad in realtime volgen. Het bijwerken van het boekhoudsysteem wanneer er een verkoop wordt gedaan.

Al deze informatie wordt naar de centrale hub gestuurd en vervolgens hebben medewerkers toegang tot deze informatie. Het voordeel van dit systeem omvat de mogelijkheid om meerdere locaties snel te beheren, beter geïnformeerde prognoses en het proactief monitoren van de voorraadomzet.

Inventory management

Batch-tracking

Het volgen van batches is een proces waarbij goederen efficiënt in batches in de distributieketen worden gevolgd. Of het nu gaat om grondstoffen of eindproducten, met batchtracking kunnen mensen zien waar producten vandaan komen en waar ze naartoe gaan en hoeveel ze moeten verzenden. Het bevat ook de vervaldatum en wanneer deze zullen verlopen, indien van toepassing.

Met behulp van op Android gebaseerde apps kunnen we op maat gemaakte oplossingen creëren voor allerlei soorten industrieën.
Product-ID, locatie-ID, aantal eenheden op voorraad – alles kan in realtime naar het IT-systeem worden verzonden.
RFID-tags, QR-gecodeerde items – ze kunnen allemaal worden ondergebracht.

 

Klanten  Parcel-Metrics

Contact

Wilt u meer weten over wat Parcel Metrics voor uw bedrijfssituatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.