Cross docking – binnen komende goederen

Volume en Gewicht metingen – controle op binnen komende goederen

Het volume- en gewichtsmeetsysteem van ParcelMetrics wordt gebruikt om het gewicht en de afmetingen van pakketten en palletladingen te bepalen bij crossdocking-toepassingen en reguliere inkomende goederen.

Er wordt een robuust meetlint gebruikt om de lengte, breedte en hoogte van een pakket of pallet te bepalen en deze gegevens, inclusief barcode-ID-informatie, worden naar een handheld Android-apparaat gestuurd dat het gewicht kan toevoegen via een Bluetooth-verbinding met de weegschaal. Foto’s kunnen ook worden toegevoegd met behulp van de camera op het achterpaneel van de smartphone/PDA. Alle gegevens worden realtime verzonden via een veilige HTTPS-gegevensoverdracht naar een (lokale) pc/laptop of (cloud)serverinstallatie.

Moderne vrachtregistratie omvat de optimalisatie van opslag en verzending. Door de stijgende kosten voor transportbrandstof en lonen wordt informatie over het gewicht en de afmetingen van pakketten steeds belangrijker.

De vastgestelde gegevens (volume – gewicht – pakket-ID) kunnen worden gecontroleerd of de informatie van de verzender correct was en er naheffing nodig is.

Lees meer over de Parcel Metrics mobile

 

measuring pallet

Onze modulaire volume- en gewichtsmeetsystemen maken gebruik van verschillende hardware- en softwareoplossingen, waardoor u eenvoudig verschillende configuraties kunt realiseren.

ParcelMetrics is de toonaangevende fabrikant en leverancier van draagbare maatoplossingen ontworpen voor de transport-, post- en logistieke sector wereldwijd. Onze ParcelMetrics software en hardware met randapparatuur, waaronder mobiele weegschalen en tafelweegschalen, zijn gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve middelen om controle te krijgen over kritische verzendgegevens.

    • Semi-automatische, mobiele dimensionering.
    • Palletafmetingen.
    • Maatvoering van pakketten.
    • Transportlogistiek ter bescherming van de inkomsten, waardoor achterstallige kosten worden voorkomen.
    • Meting van niet-transporteerbare goederen, oftewel: Ugly Freight.
    • PMM Android-app voor mobiel gebruik.
    • PMD Windows-gebaseerde software.
    • PMES Enterprise Server-oplossing.
    • Cloudgebaseerd of ‘on-premise’ opgezet.
    • Stand-alone of volledige netwerkconfiguraties.
    • Realtime gegevensverwerking met behulp van HTTPS-beveiligde gegevensoverdracht.

Stop de lekkage nu!  – begin met meten met de modulaire oplossingen van ParcelMetrics.

Klanten  Parcel-Metrics

Kontakt

Wilt u meer weten over wat Parcel Metrics voor uw bedrijfssituatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.