ParcelMetrics Desktop (PMD)

ParcelMetrics Desktop is een browser based multilingual web-applicatie  voor het vastleggen van data van uw goederen:

  • Barcode(s)
  • Afmetingen (Lengte, Breedte en Hoogte)
  • Gewicht (optioneel)

Het maakt gebruik van USB-verbindingen met verschillende apparaten voor het verzamelen van de barcode(s), afmetingen en optioneel het gewicht van een pakket.

Alle gegevens worden in één bericht via HTTPS naar de ParcelMetrics Enterprise Server verzonden met gegarandeerde bezorging. In het geval van een netwerkstoring wordt het bericht dus in de wachtrij geplaatst voor herbezorging in de ParcelMetrics Mobile-app. Zodra de verbinding is hersteld, wordt het bericht opnieuw verzonden.

PartcelMetrics Desktop biedt beveiligde toegang via HTTPS tot de webapplicatie en gebruikt basisauthenticatie om een ​​gebruiker te authenticeren. Afhankelijk van de rol van de geauthenticeerde gebruiker (Beheerder of Gebruiker) wordt toegang verleend tot applicatiebronnen.

ParcelMeterics Desktop in combinatie met een tafelweegschaal en een Cubetape geeft een ideale oplossing voor het snel dimensioneren en wegen van goederen – dit kan van pas komen voor vervoerders of verladers en voor de transportafdeling of voor de IT-afdeling die exacte Masterdata in hun WMS wil hebben.

 

Lees meer over de Parcel Metrics Enterprise Server

 

PMD screenshot 01

Contact

Wilt u meer weten over wat Parcel Metrics voor uw bedrijfssituatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.